Vlakslijpen

Bij Vossebelt leveren wij al jaren precisiewerk als het gaat om slijpen. Ook voor vlakslijpen bent u daarom bij ons aan het goede adres. In onze moderne productiefaciliteiten hebben wij de meest geavanceerde slijpmachines om elke slijpklus tot in de detail perfect af te leveren. We vertellen u graag wat meer over vlakslijpen.

Onze vlakslijpmachines

We beschikken over een groot aantal vlakslijpmachines waarmee we op verschillende manieren kunnen vlakslijpen. Deze geavanceerde machines zijn allen voorzien van een magneetplaat. Daarnaast beschikken wij over een groot aantal hulpmiddelen, zoals nauwkeurige klemmen, sinustafels en zelfs een vacuümplaat. Daarmee zijn de mogelijkheden in het vlakslijpen bijna onbeperkt.

Veel mogelijkheden

Omdat we verschillende soorten vlakslijpmachines hebben, kunnen we op veel manieren voor u vlakslijpen. Op onze rondtafelvlakslijpmachine kunnen we bijvoorbeeld een circulair slijpbeeld tot stand brengen, wat optimaal is bij afdichtingsvlakken. Bij het vlakslijpen kunnen we behalve maatvoering, ook eisen als onder andere rechtheid, vlakheid, evenwijdigheid, haaksheid en oppervlakteruwheid voor u realiseren. Vanzelfsprekend worden producten indien noodzakelijk na het slijpproces gedemagnetiseerd.

Accuraat vakmanschap

Hoe goed onze machines ook zijn, onze vakkundige medewerkers zijn het belangrijkst. Zij hebben jarenlange ervaring met vlakslijpen en verstaan hun vak. Met hun Fingerspitzengefühl kunnen ze de gewenste kwaliteit tot stand brengen. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit! Wij zijn trots op ons vakmanschap en onze rijke historie.

Ons productiefaciliteit

Een goed eindresultaat komt alleen tot stand onder goede omstandigheden. Ons moderne slijpcentrum is gesitueerd in een recent gebouwd pand met alle voorzieningen. De productiehal en meetkamer zijn volledig geklimatiseerd en bieden perfecte omstandigheden om precies rondslijpwerk te leveren. Benieuwd naar onze productiefaciliteit? Bekijk dan onze presentatievideo

Vossebelt Precisiebewerking

Vossebelt is al jarenlang specialist in precisiebewerking, waaronder vlakslijpen. Wij werken samen met vele opdrachtgevers in binnen- en buitenland die niet alleen tevreden zijn met onze precisie en ons vakmanschap; ze ervaren ook de voordelen onze snelle communicatie en flexibele aanpak. Bent u benieuwd wat Vossebelt voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vacatures

We zijn altijd geïnteresseerd in goede vakmensen!