Binnenslijpen

Bij Vossebelt slijpen wij al jaren met de grootste kunde en nauwkeurigheid. Ook voor binnenslijpen bent u daarom bij ons aan het goede adres. In onze moderne productiefaciliteiten hebben wij de meest geavanceerde slijpmachines om elke slijpklus tot in de detail perfect af te leveren. We vertellen u graag wat meer over binnenslijpen.

Onze binnenslijpmachines

In onze productiefaciliteit hebben we twee zeer stabiele binnenslijpmachines. Deze machines zijn uiterst nauwkeurig en worden perfect onderhouden, zodat ze keer op keer aan de hoogste eisen voldoen. Dankzij deze machines kunnen we de boring van uw product met uiterste precisie op maat slijpen

Veel mogelijkheden

Bij Vossebelt kunt u bijna alle wensbare toepassingen in het binnenslijpen laten realiseren.

Denk daarbij aan bussen, cilinders en ook lagerhuizen met verschillende passingen, aanlegvlakken en ga zo maar door. Bij het binnenslijpen kunnen behalve maatvoering, ook eisen als onder andere rondheid, cilindriciteit, haaksheid en oppervlakteruwheid gerealiseerd worden. Heeft u een specifieke vraag over het binnenslijpen van uw product? Neem dan gerust contact met ons op.

Accuraat vakmanschap

Hoe goed onze machines ook zijn, onze vakkundige medewerkers zijn het belangrijkst. Zij hebben jarenlange ervaring met binnenslijpen en verstaan hun vak. Met hun Fingerspitzengefühl kunnen ze de gewenste kwaliteit tot stand brengen. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit! Wij zijn trots op ons vakmanschap en onze rijke historie.

Ons productiefaciliteit

Een goed eindresultaat komt alleen tot stand onder goede omstandigheden. Ons moderne slijpcentrum is gesitueerd in een recent gebouwd pand met alle voorzieningen. De productiehal en meetkamer zijn volledig geklimatiseerd en bieden perfecte omstandigheden om precies binnenslijpwerk te leveren. 

Vossebelt Precisiebewerking

Vossebelt is al jarenlang specialist in precisiebewerking, waaronder binnenslijpen. Wij werken samen met vele opdrachtgevers in binnen- en buitenland die niet alleen tevreden zijn met onze precisie en ons vakmanschap; ze ervaren ook de voordelen onze snelle communicatie en flexibele aanpak. Bent u benieuwd wat Vossebelt voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vacatures

We zijn altijd geïnteresseerd in goede vakmensen!