Gereedschap slijpen

Bij Vossebelt slijpen wij al jaren met de grootste kunde en nauwkeurigheid. Ook als u gereedschap wilt laten slijpen ben u bij ons aan het juiste adres. In onze moderne productiefaciliteiten hebben wij niet alleen geavanceerde apparatuur, maar ook vakkundige medewerkers die elke slijpklus zeer precies kunnen uitvoeren. We vertellen u graag wat meer over hoe wij uw gereedschap slijpen.

Onze gereedschapslijpmachine

Vossebelt gebruik van een CNC gestuurde gereedschapslijpmachine. Met deze geavanceerde slijpmachine kunnen we zeer complexe gereedschappen met de grootste precisie slijpen. De machine is uitgerust met zowel keramische als diamantslijpschijven en gebruikt een olie als koelsmeermiddel. Een garantie voor een perfect resultaat!

Veel mogelijkheden 

U kunt bij ons diverse gereedschappen laten slijpen. We slijpen bijvoorbeeld messen maar ook granulatorfrezen met hardmetalen snijtanden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het compleet vervaardigen van granulatorfrees-elementen van gehard poedermetallurgisch staal. 

Gereedschappen die wij helaas niet voor u kunnen slijpen zijn metaal- en houtzaagbladen, frezen, boren, beitels en dergelijke. Wilt u weten of uw gereedschap bij ons geslepen kan worden? Neem dan gerust contact met ons op.

Accuraat vakmanschap

Hoe goed onze gereedschapslijpmachine ook is, onze vakkundige medewerkers zijn het belangrijkst. Zij weten precies hoe ze uw gereedschap weer scherp kunnen krijgen. Met hun Fingerspitzengefühl kunnen ze de gewenste kwaliteit tot stand brengen. Vossebelt staat dan ook voor hoogste kwaliteit! Wij zijn trots op ons vakmanschap en onze rijke historie.

Ons productiefaciliteit

Een goed eindresultaat komt alleen tot stand onder goede omstandigheden. Ons moderne slijpcentrum is gesitueerd in een recent gebouwd pand met alle voorzieningen. De productiehal en meetkamer zijn volledig geklimatiseerd en bieden perfecte omstandigheden om uw gereedschap met de grootste precisie te kunnen slijpen. Benieuwd naar onze productiefaciliteit? Bekijk dan onze presentatievideo. 

Vossebelt Precisiebewerking

Vossebelt is al jarenlang specialist in precisiebewerking, waaronder gereedschapslijpen. Wij werken samen met vele opdrachtgevers in binnen- en buitenland die niet alleen tevreden zijn met onze precisie en ons vakmanschap; ze ervaren ook de voordelen onze snelle communicatie en flexibele aanpak. Bent u benieuwd wat Vossebelt voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

  • Sleep bestanden hierheen of
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vacatures

We zijn altijd geïnteresseerd in goede vakmensen!